Bahar Alışverişi Fikirleri

İlkbaharın kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde, tabiat ana gibi yenilenme ve yeniden doğma hissi hepimizi sarmış durumda. Bahar demek aydınlık, ferahlık, tazelik, renklilik ve doğallık demektir. Doğanın yeniden doğuşudur. Tabiatın canlanması, yeni bir döngünün başlangıcıdır. Tabiat canlanırken sizde evinize minik dokunuşlarla baharı getirin! 

Bahar gibi cıvıl cıvıl ve neşeli renklerden ilham almış el boyaması Luxuria porselen yemek takımlarından, Aloha Life rattan sepetlere kadar bu ay alışveriş yapabileceğiniz en güzel ürünleri lüks alışverişin online adresi Luxuria'da bulabilirsiniz. Tüm alışveriş ilhamlarınız için Luxuria dekorasyon ve sofra koleksiyonlarından ilham alabilirsiniz.

Modern zamanların büyük şehirlerinde özellikle şehir merkezinde bahçeli bir evde oturmak neredeyse imkansız, fakat şehrin yüksek binalarla kaplı olduğu metropollerde minik balkonları bile bahçe gibi kullanabilir, cennet gibi huzurlu bahçeler yaratabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bahçelerin dekorasyonu en az ev iç dekorasyonu kadar önemli. İşte tam bu sebeple bahar alışverişinize ilham olması için en modern bahçe dekorasyon fikirleri ve örneklerini bir araya getirdik. Hem ekonomik hem de doğal ev ve bahçe dekorasyon fikirleri sayesinde evinizin en keyifli ve en huzurlu bölümü yaz bahçeleri olacak. Yaz aylarının en gözde yaşam alanlarında daha keyifli ve daha huzurlu vakit geçirmek için ufak dokunuşlarla harikalar yaratabilirsiniz. 

İç ve dış mekan dekorasyonu için en şık dekorasyon ürünlerini ve sofra takımlarının çeşitlerini bu bahar yine Luxuria'da hayat buluyor.

1. Luxuria Majolica Yemek Takımı: Yaz bahçelerinizde geçireceğiniz akşam yemeklerini Akdeniz stili yemek takımları ile renklendirin.

Luxuria Majolica Yemek Takımı

 

2.Aloha Life Rattan Sepetler: İster yazlık evlerinizi ister yaz bahçelerinizi deniz kabukları ile süslenmiş el yapımı rattan sepetler ile doğal bir hava katın.

 Aloha Life Rattan Sepetler

3. Limon desenli el yapımı seramik yemek takımları: Limon desenli seramik yemek takımları, çerezlikler, salata tabakları ile yaz bahçeleri ve balkonda geçirilen bol sohbetli akşam yemeklerini daha keyifli hale getirin. Limon desenli peçetelere göz atmayı unutmayın.

Limon desenli seramik yemek tabakları

 4. Deniz kokulu mumlar: Deniz kokulu mumlar rahatlatıcı kokusu ile evinizde hoş kokulu ortamlar sağlayın. Luxuria deniz kokulu mumları odadan odaya, açık havada kullanılabilir terasa verandaya kolayca taşınabilir.

Luxuria Deniz kokulu mumlar
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla