Esma Dereboy Koleksiyonu Lüks Alışverişin Adresi Luxuria'da!

Esma Dereboy, son dönemin en dikkat çeken seramik sanatçılarından biridir.

2008 yılında başlayan macera, sanatçının yeniliklere olan ilgisi onu farklı seramik üretim tekniklerine yönlendirdi. Bu yenilikçi yaklaşım sayesinde, Esma Dereboy seramik alanında kabartma tekniğini kullanan ilk sanatçı oldu. Sanatçı, kendi atölyesinde geliştirdiği bu teknikle, özgün sanat eserleri oluşturdu. Yeniliklere olan merak, çamura olan sevda el yapımı porselen sofra ürünleri ile Esma Dereboy koleksiyonu ile yeniden karşımıza çıktı.​

Porselen ürünleri modern, minimal, sürdürülebilir sofra takımlarından oluşmakta. Farklı renk ve formlar her sofrada farklı konseptlerle, biraz da sizin yaratıcılığınızla yeniden ruh bulmakta. Esma Dereboy porselenleriyle her sofranın bir hikayesi, sadece size ait bir yaşanmışlığı var.

Tube koleksiyonunda tıpkı bir tohum gibi gittikçe boyut değiştiren bir form oluşturuldu. Farklı boy seçenekleri ile dilediğiniz kahveyi benzersiz bir şıklıkta tek bir formda sunabilirsiniz.

Esma Dereboy Tube Koleksiyonu

Satranç Taşları; Hayat bir oyun ve hamleleri doğru yapmalıyız düşüncesinden yola çıkarak oluşturulmuş dekoratif objeler satranç taşlarından esinlenerek üretilmiştir.

Esma Dereboy Beyaz Taş At

Hem günlük kullanıma hem özel davetlere hem de iş yemeklerine uygun Esma Dereboy şık tabak setleri Mix & Match seçeneği ile farklı renk ve formları sunarak minimal ve sürdürülebilir bir deneyim sunuyor.

Kendi renk seçenekleriniz ve kombinleriniz ile benzersiz sofralar kurmanın keyfini yaşayın.

Esma Dereboy 'un atölyesinde özenle ürettiği el yapımı seramik ve ince porselen ürünlerden oluşan koleksiyonları, ev dekor ve sofra kategorilerinde lüks alışverişin adresi www.luxuria.com.tr’de sizlerle buluşuyor.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla