L’OBJET Markası Hakkında!

L’OBJET, ev için hem lüks hem de işlevsel sanat eserleri olan, en üst düzeyde mükemmellik ve kalite ile hazırlanmış tasarımlar yaratır. Kullanılan tescilli teknikler L’OBJET markasını tasarım dünyasında eşsiz kılar. L’OBJET tasarım ekibinde izini taşıyan her parçaya bir zanaatkarın eli değdi ve çoğu nesiller boyu aktarılan teknikleri kullandı. 

Ev Kokuları

L’OBJET kokuları, anıları hatırlamak ve duyuları canlandırmak için yaratılan tamamen doğal aromatiklerin ustaca dengelenmiş, beklenmedik karışımlarıdır. Ünlü parfümcü Yann Vasnier ile birlikte L’objet özel kokularının her biri, koku deneyimine karmaşıklık katan bir üst nota, kalp notası ve alt notadan oluşur. Parfums de Voyage koleksiyonu, mümkün olan en saf kokuyu sunan bir yöntem olan, tamamen bambu çubuğu olan macundan hazırlanmış Japon tütsüleri içerir. Apothicaire koleksiyonu kokuları, kalıcı etki sağlamak için özel UV bloke edici, siyah mor camlara doldurulur. Gençleştiren ve canlandıran bu kokular ve deneyimler, sıradanlıktan bir kaçış yaratıyor.

Metal

Profesyonel gümüş işleme tekniklerini kullanan L'OBJET, masa üstü ve ev dekoru için özgünlük, zarafet ve olağanüstü pratiklikle ince metal parçalar oluşturmak için zanaatkârlarla birlikte çalışır. Yüzyılların zarif mücevher tasarımını ve tekniklerini kullanan karmaşık altın ve platin fotoğraf çerçeveleri, eğimli cam, saten astar ve İtalyan deri ve süet sırtlarla tamamlandı. Yüksek kaliteli eşyalar parlatılmış paslanmaz çelikten elde dövülür ve parlak 24K altın detaylarla kaplanır. L'OBJET, yenilikçi malzeme kombinasyonları, ince metalleri kabaşonlar, emaye, Swarovski kristalleri ve porselen vurgularla eşleştirerek doku açısından zengin bir koleksiyon oluştuyor.

Haas Brothers 

L'OBJET' tasarım ekibi, Haas Brothers kardeşlerin yaratıcı fantezileri için tuval olarak kullandıkları ölçek ve işlev için bir dizi şekil ve tasarım üzerinde çalıştı. 3D baskı, tasarımların Los Angelas'daki Haas Brothers stüdyosundan Portekiz’deki L'OBJET porselen atölyesine taşınmasını sağladı. Elad Yifrach ile birlikte kardeşler, kalıplar porselen dökümü için hazır hale getirilmeden önce her prototipi elle çalışmak ve şekillendirmek için Portekiz'e taşındı. Sadece kalite kontrolün ötesinde, tasarımın ortaya çıkması için doğru hissetmeleri gerekiyordu - bu, gözlerle ve parmaklarla değerlendirilmesi gereken bir şeydi. Bu parçalara el işi demek abartı olmaz çünkü her sürecin her aşaması insan dokunuşunu içeriyor. İnsan elinin oluşturduğu tasarımların yerini teknolojinin alma eğilimi biraz nostaljik hissettiren dokunaklı bir konu. Burada, L'Objet ve Haas Brothers kardeşler, karmaşık ve hassas bir süreci desteklemek için teknolojiyi kullanmaya devam ederken, birincil araç olarak eli tutma dengesinde ustalaştılar. Makine eli etkinleştirdi, destekledi, ama engellemedi.

Porselen

L’OBJET markasının en sevilen özelliği olan ince heykel ve dokusal detaylar tamamen elle yaratılmıştır.

Parçalar ince porselenden, bazıları ömürleri boyunca sadece on beş parçayı dökebilecek kadar ince detaylara sahip alçı kalıplar kullanılarak dökülür. El yapımı tasarımlar genellikle L’OBJET ekibine özgü teknikler kullanılarak malzemelerin mimari değişimi baz alınarak oluşturulur. Porselen, kurudukça zarif bir doku oluşturmak için elle şekillendirilir. Mükemmel ışıltıyı elde etmek için yemek takımı 24 ayar altın ve platin olarak üç kez yaldızlanır. L’OBJET imzalı porselen parçalarında ortaya çıkan ayrıntılar ve ince düzeyler, yalnızca özel, el yapımı prodüksiyonlarla elde edilebilir.

Lobjet Haas El Yapımı
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla