Rosenthal - Ödüllü porselen tasarımları Luxuria'da!

Porselen üretimi üç basit bileşeni içerir - üretim, işleme ve bitirme - ancak özel bir şey yaratan tam da bu süreçlerdir. Bir servis parçasının veya vazonun geçmesi gereken çeşitli adımları, gereken yetenekli işçiliği, var olan farklı üretim yöntemlerini ve ürünleri süslemek ve bitirmek için kullanılan yöntemler vardır. Beyaz altın üretiminin sadece son derece uzun ve karmaşık bir süreç olmadığını, aynı zamanda - son teknoloji üretim tesislerine rağmen - bu sürecin hala büyük bir işçilik ve el işçiliği ile üretiliyor. En önemlisi, Rosenthal ürünlerinin kalitesi tasarımcıların uzmanlığı, tutku, detaylara gösterilen özen ve engin deneyimi sayesindedir.

Modelistler, tasarımcılar ile yakın işbirliği içinde, akla gelebilecek her şekilde işlenebilen alçı modellerini manuel olarak oluştururlar. Yuvarlak, simetrik modeller, çömlekçi çarkı üzerindeki katı alçı silindirlerden şekillendirilir. Modeller, kulpları ve ağızları alçı bloklardan ayrı olarak oymaktadır. Porselen pişirme sırasında yaklaşık% 12,5 küçüldüğünden ve henüz sıcakken ve yumuşak iken kendi ağırlığıyla bir miktar sarktığından alçı modellerin daha büyük ebatlarda yapılması gerekmektedir. Soğanlı şekiller, kulplar ve ağızlıklar daha dik bir açıyla şekillendirilmelidir. Sarkma derecesi hesaplanamadığından, büyük miktarda uzmanlık ve sezgiye ihtiyaç vardır.

 

Rosenthal Porselen Yemek Takımı Modelleme Süreci

Ödüllü porselen tasarımı, trend yaşam tarzı koleksiyonları ve modern, zarif klasikleri ile Rosenthal markası estetik ve bireysellik için çıtayı defalarca yükseltiyor. Mimari, tasarım ve sanat dünyasından tanınmış figürler ve aynı zamanda en yeni gelenler ve yetenekler avangart yemek masası koleksiyonları tasarlar, verme sevincini besler ve sofistike mobilyalar yaratır.

Rosenthal, yeni ürünler tasarlarken tanınmış tasarımcılar ve sanatçılarla birlikte onlarca yıldır çalışıyor. Yaratıcı Merkez olarak bilinen, üretimden bağımsız olarak çalışan bir geliştirme bölümü, ilk modelden bitmiş, dekore edilmiş hizmete kadar tasarım evrim sürecinden sorumludur. Ürün Geliştirme Bölümü, gerekli tüm atölyeleriyle birlikte Rosenthal, Rosenthal, Versace, Thomas Hutschenreuther ve Arzberg markaları için yeni kreasyonlar geliştiriyor.

Rosenthal Carreau Beige

 

Rosenthal meets Versace


Antik motifler ve antik efsaneler, barok semboller ve egzotik rüya dünyaları - lüks Rosenthal Versace koleksiyonları moda evinin göz alıcı yaşam tarzını estetik, mükemmellik ve işçilik açısından en yüksek gereksinimlerle birleştiriyor. Versace, zamansız ama çağdaş tasarımlar yaratmak için tarihi ve ultra-modern bileşenleri bir araya getirme becerisiyle tanınır.

 

Rosenthal Porselen Yemek Takımı - Versace meets Versace Medusa Gala Y

Hutschenreuther

Fauna ve floranın renklerinden ve şekillerinden ilham alan Hutschenreuther porselen serisi, tüm yıl boyunca bizi görmek için sevgi dolu motiflerden oluşan bir koleksiyona sahiptir. İlkbahar, yaz, sonbahar veya kış fark etmeksizin, çok yönlü servis konseptleri sofralarınızı farklı mevsim sunumları ile renk katmanıza izin verir. Her mevsim sevdiklerinizin sofralarını güzelleştirecek hediye fikirleri ve sevgiyle hazırlanmış koleksiyon öğeleri, dekorasyonlarınızı çeşitlendiriyor.

Hutschenreuther Rosenthal Porselen Tabak Takımı

 

 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla