L'or De Seraphine - Tasarım kokuyla buluşuyor!

Bir mumun ışığının ve kokusunun bizi sakinleştirmesi, kalplerimizi ve ruhlarımızı yeniden birleştirmesi ve ruhlarımızı iyileştirmesi gerektiğine inanıyoruz. Zengin sakin kokularımız, doğal dünyaya bir aşk mektubu ve uyandırdıkları neşeli ve tatlı duygulara bir saygı duruşu niteliğindedir. L'or de Seraphine, dünyanızı herhangi bir alanı kişisel bir sığınağa dönüştüren şiirsel bir ortamla doldurur.

Uluslararası ödüllü tasarım evlerinin desenleri ve renk paletleriyle tasarlanan seramik kaplarda sunulan L'or de Seraphine, evinin ambiyansı ve tasarımıyla kişisel tarzını ifade etmek isteyen herkes için ev kokuları yapıyor. Eşsiz koku karışımlarımız, ruh halinizi dönüştürmek ve bir ambiyans yaratmak için içinde bulundukları dekoratif kapları tamamladılar.

L'or de Seraphine mumlarımı, sürdürülebilir kaynaklı hurma karışımı balmumunun yanı sıra eski ritüellerden esinlenen esansiyel yağlar ve hoş kokulu çiçekler içeren kokulara sahiptir. Her bir uçucu yağ, tasarımı ve kokuyu tamamlayan aromaterapi faydaları için özenle seçilmiştir. Fitilleri % 100 organik bir pamuktur ve mumlar, etik kaynaklı olup paraben ve ftalat içermez.

Dara ve Laina kardeşler, tasarıma olan derin bir takdirle büyüdüler. Annelerinin bir iç mimar olarak çalışmasını izlerken, tasarımın yaşam alanını dönüştürmede, bir ruh halini belirlemede ve bir ev yaratmada oynadığı rolü gördüler.

Dara ve Laina, mumları kendi evlerinde yakmaya ve aromaterapinin faydalarını denemeye başladıklarında, kokunun, tasarımla hemen hemen aynı şekilde duyguları ortaya çıkarma, yakalama ve iletme gücüyle büyülendiler.

Lor De Seraphine Kokulu Mum

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla