Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Banyonuzun kendi rahatlatıcı evdeki spanız veya sabah rutininize enerji katmak için tasarlanmış neşeli bir alan olmasını istiyorsanız, bir sonraki büyük projenize ilham verecek fikirlerimiz var. Geometrik fayanslardan tabandan tavana mermere, havalı terrazzo taşlara ve hatta duvar kağıdına kadar – nemli ortamlarda hayatta kalmak için özel olarak tasarlanmış banyolar için dekorasyon fikirleri - her zevke uygun bir şey var…

Pratik ve temiz yapıları nedeniyle banyolar çoğu zaman desensiz olabilir. Duvarlar, bir yüzey tasarımı öğesini tanıtmak için bariz bir yer olsa da, zeminde seçilen malzeme ve renk banyonun dekorasyonu için en önemli unsurdur- bu, şehre dikey bir düzlemde çalışmayabilecek cesur ve çarpıcı bir muamele ile gidebileceğiniz anlamına gelir. Beyaz renkli banyoları turkuaz ve mavi rengi banyo aksesuarları ve okyanus kokulu mumlar ile enerjisini yükseltebilir ve sabah banyoda geçirdiğiniz zamanları daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Tropikal adalarda yetişen rattan ile el yapımı banyo aksesuarları ve hasır sepetler ortama doğal bir hava katabilir ve banyonuzu evinizin en huzurlu ortamı haline getirebilirsiniz.

 

Turkuaz Okyanus Kokulu Mum

Sağlam dokular ve grinin çok yönlü tonları, keskin ve faydacı bir his arayanlar için beton ve taşı tercih edilen malzemeler haline getirir. Doğal güçleri ve uzun ömürleri oldukça pratiktir ve beton doğal olarak gözenekli olmasına rağmen, lavabolardan duvarlara ve zeminlere kadar her şey için kolayca sızdırmaz hale getirilebilir ve kullanılabilir. Grinin tonları ve taş zeminlerin olduğu banyolarda, beyaz, bej gibi açık tonlarda banyo paspasları, banyo aksesuarları ve banyo malzemeleri ortama doğal bir hava katar. Banyoda geçirilen zamanlar genelde kendimizi yenilediğimiz, temizlediğimiz, enerji topladığımız anlardır. Enerjinizi yükseltmek için mutlaka güzel kristal bir vazo içinde taze çiçekleri unutmayın.

LAlique Kristal Vazo Banyo Dekorasyonu

 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla