Dünya hayvanlar gününüz kutlu olsun!

Dünya hayvanlar gününe özel Mud Pie okyanus serisi, Kersten Blue Blanc seramikleri ve cıvıl cıvıl bardaklarımız ile tanışmaya hazır mısınız?

Yazı arkamızda bırakıp sonbaharı ortalamışken, Ege’den, Akdeniz’den, derin mavilerden ilham alarak dünyaca ünlü Kersten markasının ev aksesuarlarını koleksiyonumuza kattık.

Mavi beyaz çiftinin evlerimize getirdiği deniz havası tartışılmaz deniz etkisi yaratıyor ve huzur veriyor. Ada stili, sakin, rahat ve denize aşık ev tasarımlarını seviyorsanız, Kersten'in Blue Blanc serisine bayılacaksınız.  

Ada stili dekore edilmiş Akdeniz evlerine mavi beyaz Kersten ev aksesuarları ile çok yakışacak Luxuria'nın hasır, bambu ve rattan tasarımlarını kombine ederek modern bir hava yaratabilirsiniz.

KERSTEN BLUE BLANC VAZO

Mutlu evler yaratmanın formülü evinizde kendinizi ve sevdiklerinizi en mutlu hissedecek şekilde bir yaşam alanı oluşturmaktır. Güneşe, maviye ve ay ışığına eşlik eden oksijeni bol akşam sofraları için cıvıl cıvıl sürahiler, rengârenk bardaklar ve içimizi ısıtan vazolar yeni sonbahar koleksiyonumuzun en gözde parçaları.

Luxuria rengarenk cıvıl cıvıl su bardaklaır

 

 

Ahenkli bir bütünlük içinde bir araya getirilmiş deniz canlılarından ilham alarak yaratılmış Mud Pie okyanus serisi ile, sofralarınızda sade ve dingin bir sofra atmosferi yaratabilirsiniz.

Deniz yıldızlı servisler, deniz kabuklu sunumluklar, balık formunda salata karıştırıcılar, ahtapotlu şamdanlar veya denizatlı servis tabakları ile sofralarınızda bir harikalar diyarı yaratabilirsiniz.

Mud Pie okyanus serisine göz atmak için tıklayınız.

Mud Pie Okyanus serisi

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla