Hermès A Walk In The Garden - İngiliz Bahçesinde Samimi Bir Yürüyüş!

Hermes  A Walk In The Garden İngiliz Bahçesinde Keyifli Bir Yürüyüş!

A Walk In The Garden (Bahçede Bir Yürüyüş): Nigel Peake tarafından tasarlanan ve Studio Hermès tarafından oluşturulan sofra takımı koleksiyonu, çay fincanları, ekmek ve tereyağı, tatlı ve yemek tabaklarından oluşuyor.

Hermès 'in Milano'daki evi için son koleksiyonunun lansmanı sırasında ziyaretçilere dağıtılan bir rehber kitabına göre A Walk In The Garden, çiçeklerin ve formların yeşerdiği, renklerin tanıdık arkadaşlar olarak keyifi ve samimi diyaloglara girdiği bir yerin İngiliz bahçesinin hikayesi…

Tasarıma uygun bir şekilde ‘’A Walk in the Garden’’ yani ‘’Bahçede Bir Yürüyüş’’ olarak adlandırılan sofra takımı koleksiyonu, İrlandalı sanatçı ve yazar Nigel Peake'in beyni. Nigel daha önce Hermès 'in reklamları ve eşarp tasarımları için illüstrasyonlar yaratmış olsa da, sofra takımı koleksiyonu için Hermès markası ile beraber çalışmıştır. Aynı zamanda, narin porselen malzemeyle çalışma girişimi de oluyor.

Seçkin Fransız markası Hermès, bu sofra koleksiyonunda canlı tabiat renklerini, renkli özgün motifler ve desenler içeren bir dizi porselen sofra takımı ile vurguladı. Dört baskın karakter özelliğine sahip A Walk in the Garden- parlak turuncu, yaprak yeşili, düğün çiçeği ve Prusya mavisi. Kafesli, kareli ve balıksırtı motiflerinin arasından dallar, yapraklar ve otlarla dolu yeşermiş büyülü bir bahçe canlanıyor. Bu güzel bahçede gezinmek tuhaf ama samimi bir his uyandırıyor.

Özgün dokunuşuyla İngiliz bahçeleri resimler ile hayat buluyor ve heyecan ve abartısız zarafetle dolu bir gençlik duygusu taşıyan bir sofra koleksiyonu ile sonuçlanıyor.

Hermes  A Walk In The Garden  Porselen Yemek Takımı
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla