Hutschenreuther porselen markası Luxuria'da!

19. yüzyılın başında, Thüringen'den Carl Magnus Hutschenreuther adlı genç bir porselen ressamı, kuzey doğu Bavyera'da bulduğu "beyaz altın" arayışına girdi. Genç Hutschenreuther porselen üretimi için "çin kili" (ya da kaolin) keşfetmişti ve 1814'te Bavyera'da ilk modern ve özel porselen fabrikasını kurdu. Amacı, Almanya'da kalite ve mükemmellik açısından eşsiz porselen üretmekti. Oğlu Lorenz'in yönetiminde 1857'de komşu Selb kasabasında ikinci bir porselen fabrikası kuruldu. Yüz yıldan fazla bir süre sonra, 1969'da her iki şirket de Hutschenreuther AG, Selb'i oluşturmak için birleşti. Bu zamana kadar, Hutschenreuther adı, özellikle iyi porselen bilenler ve sevenler arasında zaten iyi biliniyordu. Bugün Hutschenreuther dünyanın en önemli porselen markalarından biridir. Geleneksel işçilikle birleşen modern üretim teknolojisi, yaratıcılığın ve yaratıcılığın, kalitenin ve pratikliğin hepsi markanın başarısında belirleyici faktörler olmuştur.

1 Ağustos 2000'de “Lion Brand” Hutschenreuther Rosenthal Grubuna katıldı. Yukarı Frankonya'dan iki ünlü şirket tek bir çatı altında birleşti ve yüksek kaliteli porselen için Alman pazarında lider konumunu devraldı. Ağustos 2009'dan beri Rosenthal, masa üstü ve mutfak aksesuarları üretiminde bir İtalyan lideri olan Sambonet Paderno Group'un bir parçasıdır. 1 Ağustos 2009'da Rosenthal'in satın alınması, özel masa üstü ürünler için pazar lideri bir şirket yarattı. Bugün Hutschenreuther, Rosenthal GmbH portföyünde önemli bir rol oynamaktadır.

O zamandan beri Hutschenreuther, keyifli yaşam ve yaratıcı hediye fikirleri için şık bir marka olarak ortaya çıktı. Bugün, geleneksel Hutschenreuther markasını "Blue Onion" deseni ve zamansız "Maria Theresia" tasarımı ile sınırlı makale koleksiyonlarında olduğu gibi ilişkilendiriyoruz - örneğin sınırlı Hutschenreuther Noel zilleri Noel şenliklerinin doğal bir parçasıdır. 

İlkbahar, yaz, sonbahar veya kış fark etmeksizin bir dizi hizmet konsepti, mevsimlik hediye fikirleri ve başarılı  koleksiyonları daha fazlasını arzuluyor. Bu nedenle Hutschenreuther, 2014 senesinden beri kendini çağdaş ve modern bir ışıkta gösteriyor. Yeni koleksiyonlar ve yeni bir aslan, tutarlılık ve gelenekten ödün vermeden mevcut görünümün altını çiziyor. Maria Theresia tasarımı gibi klasikler yeni desenlerle bir rönesans yaşıyor ve vazolar, kaseler, kutular ve figüratif dekorasyon ürünleri gibi hediye fikirleri de Hutschenreuther koleksiyonlarının önemli bir bölümünü oluşturuyor.

Hutschenreuther Porselen Yemek Tabakları Markası

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla