Luxuria Yılbaşı Koleksiyonu

Muhteşem yılbaşı ağacı süslemelerinden oluşan fantastik Luxuria yılbaşı koleksiyonu ile Yılbaşı ağacınıza stil ve kişilik kazandırın. Süsler ve ağaç süslemelerinden cicili bicili ve rengarenk ışıklara kadar, bu bayram mevsiminde çok çeşitli Noel ağacı dekorları bulunuyor Luxuria yılbaşı koleksiyonunda!

Bu sene Christmas ağacınızla oluşturmak istediğiniz görünüm ne olursa olsun, hepsi Luxuria yılbaşı koleksiyonunda bulunuyor. Ağacınızın dallarından sarkacak çok çeşitli renkli tasarımlar ve ikonik eğlenceli karakterlerle ve hepsi inanılmaz bir Christmas kutlaması için, mükemmel hediyeyi Luxuria Yılbaşı Koleksiyonunda.

Evinizi, güzel Atatürk çiçeği ve ökse otu, kutsal ve sarmaşık gibi yeşillikler gibi geleneksel Noel çiçekleriyle dolu muhteşem Noel çelenkleriyle dekore edin! Noel çiçekçileri bu sene sadece dekorasyon desenlerinde değil aynı zamanda sofra sunum tabaklarında bulunuyor. İç ve dış mekanlar için mükemmel olan ve Noel ruhunu yaymanın mükemmel bir yolu olan Noel çiçekleri hem sofralarda hem dekorasyonda dikkat çekiyor.  

Yılbaşı Ağacı Dekorasyonu

Bu yıl ister doğal bir Yılbaşı ağacı ister yapay bir Noel ağacı seçiyorsanız,  otantik bir yılbaşı süslemesi  için birkaç detayı göz önünde bulundurmak önemlidir. Dekorasyon söz konusu olduğunda - kışın ormandan taze bir çam ağacı bulabilirseniz, muhtemelen ağacınız harika görünecektir. Ağacınız halihazırda kozalaklı çam kozalaklarıyla gelmediyse, kırsal kesime hitap etmek için favori bir yol olacaktır. Yılbaşı koleksiyonumuzdaki renkli kozalaklarla ağacınıza otantik bir hava katabilirsiniz. Seçtiğiniz estetiği vurgulamak için dallara tutun veya süs gibi asın. Luxuria yılbaşı ağacınındaki süslemelerin size ilham vermesini diliyoruz.

Yılbaşı Sofrası Dekorasyonu

Yılbaşı Sofrası

Yemek masası ve kırmızı masa örtüsünden başlayarak, varsa ahşap yemek odası mobilyaları, rustik yılbaşı sofranızı düzenlemek için mükemmel bir zemin sağlar. Ceviz ve meşe gibi bir masanız varsa, onu muhtemel dökülmelerden ve lekelerden koruyacak dokulu, kareli veya ekoseli bir masa örtüsüyle her zaman sanki Fransız Alplerinde bir dağ kulübesinden esinlenmiş bir yemek sofrası elde edebilirsiniz. Yılbaşı sofrasının önemli unsurları arasında, kozalaklı süslemeler, geyikli dekorlar ve ekoseli sofra peçeteleri yer alır. Masanın geri kalanı ile uyumu açısındn sunum tabakları seçiminizin hem renk hem seçilen tabak takımı modelinin doğal görünmesi gerekir. Çay ışıklarını ve peri ışıklarını sergilemek için ormanlık alanlardan ilham alan kokulu mumlara ve mumluklara mutlaka yatırım yapın ya da berrak mason kavanozlar, kırmızı beyaz kurdeleler ve büyüleyici süslemelerle sofranızı hazırlamayı deneyebilirsiniz.

Tüm Luxuria ailesinin yeni yılını kutlarız! Merry Christmas! Happy New Year! Frohes Neues Jahr! Bonne Anné! ¡ Feliz Año Nuevo! 

Luxuria Yılbaşı Sofrası

 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla