Mary Jurek Design - Bir ömür boyu kullanmak için tasarlandı!

Mary Jurek Design, Amerika’da en iyi el yapımı paslanmaz çelik markası ve Tasarım Mükemmelliği için beş ADEX Platinum Ödülü sahibidir. Mary Jurek Design koleksiyonlarını, Inc., Dallas Total Home & Gift, Atlanta International Gift & Home, New York Now ve Luxuria İstanbul’da sergiliyor.

Mary Jurek sadelik, sanatsal bütünlük ve tavizsiz kaliteyle en güzel tasarımları yaratmak - güzellik ve işlev arasındaki mükemmel dengeyi sağlamak ve dünyanızı zamansız bir zarafetle çevrelemeyi amaçlıyor.

Mary Jurek Design - Ödüllü Sofra Tasarımı

Mary Jurek koleksiyonundaki tüm paslanmaz çelik ürünler, günümüz müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için, gıdaya uygun, bulaşık makinesinde yıkanabilir, geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilirdir.

Luxuria, bir yaşam tarzı markası olan Marj Jurek koleksiyonu ile, yaşadığınız her günü zenginleştirmeyi ve zahmetsiz, kusursuz tarzla hayal gücünüzü yakalamayı umuyor. Marj Jurek zanaatkarlarının adanmışlığı ve odak noktası, duygularınıza serenat yaptırmak, duyularınızı harekete geçirmek ve coşkulu formlarla yaratıcı ruhunuzu açığa çıkarmak niyetiyle tasarımlara hayat veriyor. Hiç bitmeyen yenilik ve ilham tutkusu ile, Marj Jurek sizlerle bağlantı kurmak ve temel değerlerimizle yankılanan bir yolda devam etmek için duygusal mihenk taşımız olmaya devam ediyor.

Mary Jurek -Paloma Zeytin Tabağı

Mary Jurek Design ürünlerinin tamamı FDA Onaylıdır. Paslanmaz çelik bulaşık makinesinde yıkanabilir ve yaşam tarzı odaklı alışveriş yapanlar için ürünleri önde gelen seçenekler olarak müjdeleyen cilalama özelliklerine ihtiyaç duymaz. Aurora Dikdörtgen Tepsiler, Fidelia Kare Kaseler, Luna Yuvarlak Kaseler ve Mesa Kare Tepsiler gibi günlük temel özelliklerle basitleştiren bu ürünler, tüm müşterilerin favorisi olmaya devam ediyor.

‘’Zamanla çok değişecek miyiz? Ben öyle düşünmüyorum. Pusulamız bizi her zaman insanların fark yarattığı ve elle yapılanın kalp tarafından yapıldığı inancına geri getiriyor’’, Mary Jurek.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla