Ralph Lauren Home lüks alışverişin adresi Luxuria'da!

Ralph Lauren, giyim, aksesuarlar, ev, kokular ve konukseverlik dahil olmak üzere beş kategoride birinci sınıf yaşam tarzı ürünlerinin tasarımı, pazarlanması ve dağıtımında dünya lideridir. 50 yılı aşkın süredir, Ralph Lauren’in itibarı ve ayırt edici imajı, giderek artan sayıda ürün, marka ve uluslararası pazarlarda sürekli olarak gelişiyor. Ralph Lauren markaları arasında Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Purple Label, Polo Ralph Lauren, Double RL, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children, Chaps ve Club Monaco, dünyanın en çok tanınan markalarını oluşturuyor.

Ralph Lauren Home Ev Dekorasyonu

Ayırt edici bir  bakış açısını yansıtan, istek uyandıran yaşam tarzı markalaşmasında bir yenilikçi ve uluslararası üne sahip tasarımcı Ralph Lauren, giyim ve modanın insanların kendini ifade etme ve kutlama şekli üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Ralph Lauren özgünlük ve zamandan bağımsız üslupla daha iyi bir yaşam hayaline ilham vermeyi amaçlıyor. Her kelime kasıtlıdır, tarihimize ve kültürümüze derinlemesine kök salmıştır. Daha iyi bir yaşam hayaline ilham vermek, maddi durumla ilgili değil, umut, olasılık ve asla modası geçmeyen bir gerçeklik duygusuyla dolu bir yaşamla ilgilidir.

Ralph Lauren stili ile yapıyoruz - yaptığınız işi sevin, tutkulu olun, sıkı çalışın, birlikte çalışın, risk alın, gerçekçi kalın, asla ödün vermeyin ve en iyiyi hedefleyin. Ralph Lauren Way  bizi özgün kılan ve ayırt edici şeydir; bu değerler kalıcıdır ve Ralph Lauren’i geleceğe taşımak için yardımcı oluyor.

Ralph Lauren Home

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla