Sofra Sanatı - Akdeniz stili kusursuz sofralar!

“Yemek masası, evin kalbidir. Kıymetli anların yaşandığı, hatıraların biriktiği… Aile davetleri, yıldönümü kutlamaları, doğum günleri, bayram sofralarının her biri bu masanın etrafında kutlanır. Çocuklar yeni şeyler öğrenir, iş ortaklıkları kurulur, yeni aşklar başlar. Bu nedenle, evde davet verirken sofranızın, ‘Hoş geldiniz, bu sofra sizin için hazırlandı’ mesajını vermesi çok önemlidir.” Satış rekorları kıran The Art of Table/Sofra Sanatı kitabının açılışını bu sözlerle yapıyor Suzanne von Drachenfels. Sofra sanatından ilham alarak bu yaz sizlerle hayalinizdeki kusursuz sofraları kurarken ilham almanız için kusursuz sofra incelikleri ve sunum fikirleri paylaşacağız. Bu haftanın sofrası Akdeniz stili bir sofra!

 

Luxuria Suomi 12 Parça Yemek Takımı

Akdeniz deyince aklımıza güzel plajlar, lezzetli yemekler, dinlenme ve rahatlama geliyor. Öyleyse neden tüm bu harika duyguları bu yaz şık, Akdeniz'den ilham alan bir ortamla yemek masanıza getir miyorsunuz? Seyahat gerektirmeyen, masada uzun, aile tarzı yemekler için tasarlanmış rahat bir yemek ve rengarenk yaz salatalarına, ızgara etlere ve taze balıklara hayat veren dünyevi bir palet düşünün.

Özgün bir Akdeniz sofra düzeni için, çarpıcı mavi tonlarıyla eşleştirilmiş canlı beyaz paletine odaklanın. Muhteşem çiçekli karolardan ilham alan desenlere sahip vurgu plakaları, masaya özgür bir kişilik getiriyor. Sofradaki rattan servisler ise sofraya doğal bir hava katıyor.

Ağır taş eşyalar Akdeniz'de popülerdir, diğer yemek takımı malzemelerinden daha zengin tonlar sunduğundan bahsetmiyorum bile. Bir bahçe sofrası kuruyorsunuz masayı doğal objeler ile tamamlayın. Eğer balkonda veya evinizin yemek masasında bir sofra kuruyorsanız, sofraya okyanus kokulu mumlar ve taze çiçekler ile doğal bir hava katın. Organik, el yapımı bir estetikle birlikte masaya doku eklemek için beyaz keten Amerikan servislerini veya el yapımı rattan sofra takımını deneyin.

Uzun, deniz kenarındaki akşam yemeklerinin rahat, sade doğası için yemekleri şık ahşap kesme tahtalarında ve büyük kaselerde servis edin. Çeşitli boyutlardaki tel ve ahşap sepetleri taze ekmeklerle doldurun veya konukları kendilerine yardım etmeye ve masanın etrafında yiyecek dağıtmaya teşvik etmek için renkli yaz meyveleri ile süsleyin.

Rattan Meyvelik

Lacivert desenli yumuşak nevresimler veya mercanlı kırlentler, yemek takımının renk paleti ile uyumludur ve misafirlerinizin rahat oturması için de kullanılabilir. İsterseniz düz renk bir runner, doğal bir ahşap masanın üzerine yerleştirilmiş resmi olmayan bir his uyandırır ve modern ve şık görünür.

Tam bir Akdeniz ortamı için, bölgede açan çiçeklerin tatlı hatırlatıcılarını sunmak için anemon veya lavanta ile beyaz vazoları düzenleyin. Asmaya bağlı limonlar, aksi takdirde uyumlu bir renk şemasına canlandırıcı bir renk patlaması ekler. 

 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla