Tekrar Aşık Olmak İster Misiniz?

Düğün hazırlıkları yapan veya yeni evli çiftler için Luxuria ev dekorasyonu fikirlerinden ilham alabilir ve arzu ederseniz deneyimli ekibimizle birlikte yeni yuvanız için hediye listenizi oluşturabilirsiniz.

Yeni evlerini döşemek yeni evliler için özel bir yolculuktur. Ev dekorasyonu, yatak odası dekorasyonu, yatak odası renkleri, yatak odası tasarımı - alınacak kararların ve seçilecek eşyaların listesi sonsuz görünüyor. Çiftler hayallerini tasarım estetiği ile birleştirdikçe, bir evi, evlilik yaşamlarının temelini oluşturabilecekleri bir eve dönüştürürler. Evlilik hazırlığı yapan veya yeni evli çiftler, ev dekoru ve yeni evli yatak odası dekoru hakkındaki fikirlerimiz, her şeye tatlı bir notla başlamanıza yardımcı olabilir.

Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız veya evinizi döşerken profesyonel ekibimizden destek almak istiyorsanız Luxuria ekibi seve seve bu keyifli yolculukta size eşlik edecektir. iletisim@luxuria.com.tr üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Romantizm için R

Kırmızı güllerin uzun zamandır romantik aşkın sembolü olduğu boşuna değil. Yeni evliler için yatak odası renklerinin bir parçası olarak kırmızı veya alternatif olarak pembe tonlarını seçmek her zaman romantik olacaktır. Dekorasyonun tümünü kırmızı seçmek yerine, Fea marka aşk ve sevgi mumları, Lor De Seraphine frenk üzümü ve amber kokulu Poppy mumu veya limoges porselen jasmin kokulu L’objet No.6 yatak odası dekorasyonunuzu sıcak bir dokunuş getirecek.

Paylaştığınız bir hobiniz veya paylaştığınız bir hayaliniz veya anınız mı var?

Yatak odasını tasarlamak için ilham kaynağı olarak kullanın. Büyüleyici güzellikte, Paris'in romantizmini her yönden çağrıştıran bir oda istiyorsanız: Lalique ve Saint Louis kristal vazoları, beyaz ve pembenin çeşitli tonlarında taze çiçekler, mücevher tonlarında yumuşak mobilyalar ve güzel bir yatak başı. Rahat bir koltuk ve hatta pencere kenarı koltuk, çay veya kahve eşliğinde keyifli sohbetler için tam da ihtiyaç duyulan şeydir.

Lalique Kristal Vazo Yatak Odasi Dekorasyonu

 

Hepsi Aşkla Aydınlandı

Çeşitli ışıklar, kısılabilir ışıklar ve tabiki şamdanlar harika bir yeni evli yatak odası fikridir. Sıcak bir yatak odasındaki aydınlatma peri ışıkları gibi olmalıdır. Aksi takdirde rustik odayı iki kişilik romantik bir sete dönüştürüyorlar. Yatak odasında keyifle geçirilen saatler için en önemli unsurlardan biri ışıklandırmadır. L'objet Haas Mojave koleksiyonunun şamdanları yatak odanız romantik bir aydınlatma oluşturacak. Dilerseniz Luxuria'nın Nordic kokulu mum ve Luxuria No.3 ile kombine edebilirsiniz.

L'objet Haas Şamdan

 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla