Yaşam ile derin bağlar içeren kokular!

Kokuların davranışları, performansı ve ruh hallerini etkilediğini biliyor muydunuz?

Mesela, narenciye odaklanmayı artırır, morali yükseltir. Yasemin metabolizmayı artırır, iyi hissettirir. Nane enerji verir, tazeler. Biberiye berrak düşünmeye yardımcı olur, zihni canlandırır. Lavanta, stres ve endişeyi azaltır.

Peki kokuların özel bir hafızası olduğunu biliyor muydunuz? Gözün ve kulağın unuttuğunu kokular bize hatırlatabilir. Bazen bir koku annemizin varlığını hatırlatır, bazen bir koku bizi dünyanın diğer ucuna götürmeye yeter. Sevdiğimiz her insanı, her duyguyu ve her anıyı bize hatırlatan bir koku vardır.

Yaşam ile derin bağlar içeren, karşı konulmaz kokular vardır. Luxuria dünyaca ünlü markaların kokularını sizlerle buluşturmaktan keyif alıyor.

Günlük hayatımızı yeniden şekillendirdiğimiz bu günlerde, önce kendinizle, sonra sevdiklerinizle olan bağlarınızı daha güçlendirmek için ihtiyacınız olan kokuyu bulabilmeniz için dünyaca ünlü markaların ev kokularını, kokulu mumlarını, diffuser setlerini biraraya getirdik. Luxuria kokuları sizlere yaşam ile derin bağlar içeren anları hatırlatacak ve yaşam ile yeni bağlar ve anılar oluştururken sizlere eşlik edecek.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Onayla